Fractional Banking - Klimiková, Mária
Z histórie bankovníctva čiastočných rezerv (bankovníctvo s čiastočnými rezervami). Efekty bankovníctva čiastočných rezerv. Vplyvy bankovníctva čiastočných rezerv. Prínosy čiastočných rezerv. Bankovníctvo čiastočných rezerv = Ponziho schéma? Možné riešenia.