Competition in Banking Market in Slovakia - Střelecká, Zdenka
Konkurencia v bankovom sektore na Slovensku. Meranie konkurencie. Konkurencia na slovenskom bankovom trhu. Národná banka Slovenska používa ako merítko konkurencie tri indexy - CR3, CR5 a HHI index. Alternatívna metóda determinácie konkurencie.