Kultúrne determinanty obcí a miest vo vzťahu k cestovnému ruchu - Filo, Peter
Význam kultúrneho kapitálu pre súčasnú ekonomiku. Kultúra ako podpora investičných rozhodnutí a turizmu. Kultúrny potenciál Slovenska. Kultúrne determinanty Slovenska - výsledky výskumu. Kultúrne determinanty Slovenska podľa VÚC.