Supply chain in Japan - Konštiaková, Veronika
Japonsko je druhou najväčšou svetovou ekonomikou. Otázky japonských dodávateľsko-odbareteľských vzťahov. Systémy a logistické reťazce v Japonsku. Podstatné problémy manažmentu logistiky v Japonsku.