Vývoj toku priamych zahraničných investícií vo svete - Kováčiková, Petra
Priame zahraničné investície (PZI) ako jeden z najdôležitejších aspektov prehlbujúcej sa globalizácie. Množstov PZI a podiel na HDP. Otváranie trhov medzi jednotlivými ekonomikami. Vývoj priamych zahraničných investícií od roku 1970 po súčasnosť.