Seniori ako cieľová skupina - Kraus, Michal
Koncipovanie marketingových stratégií. Význam poznania seniorov ako skupiny spotrebiteľov. Demografický vývoj a pokračovanie populačného starnutia. Dobre zabezpečení starší ľudia, tzv. whopies (well-health & wealthsuited-elder-people). Vytvorenie marketingového mixu v dôsledku demografických zmien.