Partnerské vzťahy v distribučných kanáloch - Kremeňová, Monika
Spolupráca v distribučných kanáloch a tvorba nových distribučných systémov v manažmente. Integrácia účastníkov distribučného kanála. Vertikálna a horizontálna línia marketingového systému. Prieskum kooperačnch vzťahov medzi sférou výroby a obchodu.