Presnosť metódy Monte Carlo - Lukáč, Miroslav
Meranie presnosti pomocou simulačnej metódy Monte Carlo. Všeobecný problém tejto metódy pri zaistení veľkého počtu iterácií. Vznik novej metódy - stresové testovanie. Doplnenie modelov Value Risk, Cash Flow at Risk a podobne. Určenie a zápis presnosti.