Konec recese - Varga, Matěj
Recesia skončila. Pre uzdravenie ekonomiky je potrebné obnoviť spotrebiteľskú dôveru, stabilizovať sektor nehnuteľností a bankový sektor. Kľúčové faktory potrebné pre zlepšenie súčasného stavu ekonomiky. Situácia na akciových trhoch. Historické štatistiky.