Vybrané metódy hodnotenia imidžu územných subjektov - Ratkovská, Gabriela
Realizácia a vyhodnotenie výskumu imidžu územných subjektov v jednotlivých regiónoch Slovenska. Stratégia pre efektívnu propagáciu Slovenska v zahraničí.