Výber spôsobu skladovania výrobného podniku - Slaninková, Jana
Skladovanie a zabezpečenie uskladnenia produktov. Proces skladovania zásob ako neoddeliteľnej súčasti logistického systému. Manipulácia v skladoch a jej cykly. Funkcie skladovania. Vzájomné väzby v procese skladovania.