Možnosti aplikácie ekonometrického modelovania v procese marketingového rozhodovania podniku - Vasiľová, Mária, 1985-
Uplatnenie kvantitatívnych metód a ekonometrie v marketingu. Ekonometrické modely v marketingovom rozhodovaní. Model odpovede trhu (Market Response Model), model reakcie spotrebiteľa (Consumer Response model), model latentnej premennej (Latent Variable Model). Analýza modelov.