Možnosti využitia informačno-komunikačných technológií pri riadení malých a stredných podnikov - Žiar, Daniel
Využívanie informačno-komunikačných technológií v malých a stredných podnikoch v podmienkach Slovenskej republiky. Možnosti využitia IKT pre zvyšovanie kvality riadenia. Rýchly rozvoj elekronického podnikania. Rastúca konkurencia a globalizácia.