Open source softvéry v MSP na Východnom Slovensku - Pelegrinová, Lenka, 1983-
Open source softvéry (OSS) ako jedna z foriem otvorených inovácií v oblasti informačných technológií. Prenos inovácií z podniku do podniku medzi rôznymi sektormi a oblasťami výskumu. Rozšírenie získavania a využívania externých technológií. Podniky využívajúce OSS vo Východoslovenskom kraji.