Znalecká činnosť v oblasti finančných služieb a bankovníctva - Littvová, Veronika
Finančné služby predstavujú dennú súčasť života občanov. Ekonomické znalectvo sa v odbore Ekonómia a manažment špecializuje na jednotlivé súčasti finančných služieb za podmienok ustanovených v zákone znalcami pre zadávateľa. Úkonom znaleckej činnosti sú najmä znalecký posudok a jeho doplnok, odborné stanovisko alebo potvrdenie a odborné vyjadrenie a vysvetlenie. Prepojenie medzi finančnými službami a znaleckou činnosťou je veľmi tesné.