Trh jednozančne potrebuje jednotné pravidlá s Martou Gellovou o ceste k vyššej trnsparentnosti a legislatíve finančných poradcov - Škriniar, Pavel, 1979-
S Martou Gellovou, generálnou sekretárkou Asociácie finančných sprostredkovateľov a finančných poradcov Českej republiky. Tvorba právnych noriem českého finančného trhu. Asociácie sprostredkovateľov a transparentnosť českého fnančného trhu.