Zverejniť údaje robí poradcom problémy - Škriniar, Pavel, 1979-
Správanie klientov a výrazný pokles produkcie investičného poistenia. Asociácia finančných sprostredkovateľov a poradcov. Zverejňovanie objemových ukazovateľov jednotlivých typov produktov. Dôvody nezverejňovania údajov a obava zo zneužitia. Očakávania účastníkov trhu. Finančné vzdelávanie poradcov.