Rok 2020 na trhu kolektívneho investovania vizionárska anketa o budúcnosti podielových fondov - Škriniar, Pavel, 1979-
Slovensko a trh kolektívneho investovania. Zákony a legislatíva. Európske direktívy vo formme UCITS III. a IV. Smernica na ochranu spotrebiteľa finančných služieb MiFID. Investičná stratégia a zlučovanie fondov. Tvorba zloženia majetku fondov. Distribučné cesty a globalizácia technológií.