Čo spoločnosť, to iní podielnici sporiace programy v kolektívnom investovaní - Škriniar, Pavel, 1979-
Rôzne spôsoby a asociácie šetrenia. Najčastejšie formy šetrenia peňazí u Európanov. Využívanie sporiacich programov do podielových fondov v SR. Ponuka slovenských investorov. Preferovanie transparentných spôsobov sporenia.