Čo sa v mladosti usporí, v starobe poteší výnos z pravidelného sporenia v porovnaní s výnosom z jednorazového vkladu - Škriniar, Pavel, 1979-
Pravidelné sporenie alebo jednorazové investovanie. Rozdiely výnosov dosiahnutých pravidelným sporením a jednorazovým investovaním. Priemerovanie nákladov a volatilita investičných nástrojov. Disciplína investovania.