Finančné poradenstvo v USA poradcovia a ich klienti - Baláž, Vladimír
Americká organizácia profesionálov pre finančné plánovanie. Druhy finančných poradcov v USA. Vzdelaní a kvalifikovaní profesionáli. Finančné plánovanie a rôzne skupiny klientov. Výber finančného poradenstva podľa generácie. Hospodárenie s peniazmi a finančné otázky.