Inovácie a ich vplyv na rozvoj progresívnych odvetví priemyslu SR - Dugas, Jaroslav, 1967-
Progresívne odvetvia na Slovensku. Nové technológie. Inovačný proces v automobilovom priemysle. Inovácie slovenských automobiliek. Automobilový závod PSA Peugeot CitroŅn v Trnave. Automobilový závod Kia Slovakia v Žiline. Automobilový závod Volkswagen Slovakia.