Foreign language teaching management - Bričová, Zuzana
Spoločné znaky manažmentu podnikov a vzdelávacích inštitúcií. Prínos profesionality a odbornosti špičkových pracovníkov do vyučovania cudzích jazykov. Ilustračné príklady.