Rast HDP a výkonnosť akcií majú tieto dve veličiny vzájomný súvis? - Polanský, Igor
Faktory, ktoré ovplyvňujú výkonnosť akciového trhu. Rast HDP a výkonnosť akcií. Ekonomiky rozvíjajúcich sa krajín (emerging markets) a dôvody investorov investovať do akcií týchto ekonomík. Kapitálový trh a kapitalizácia. Ekonomická aktivita spoločnosti a jej "národnosť".