Stručný prehľad vývoja podnikových informačných systémov - Hlavatý, Ivan, 1978-
Podnikové informačné systémy prešli v posledných dvoch dekádach značným vývojom a v súčasnosti už existujú systémy spĺňajúce prakticky akékoľvek požiadavky firiem. Príspevok má za cieľ poskytnúť prehľad vývoja týchto systémov ako východisko pri rozhodovaní sa o správnom systéme na implementovanie.