Trendy informačnej bezpečnosti počas hospodárskej krízy - Hlavatý, Ivan, 1978-
Po mnoho rokov boli IT oddelenia spoločností jedným z najčastejších miest šetrenia v prípade zhoršenia hospodárskej situácie. Bolo do dané jednak neznalosťou tých, čo o prípadných škrtoch rozhodovali, ako aj jednoduchosťou vykonania škrtov vo financovaní IT. Príspevok sa pokúsi podať prehľad toho, ako sa na IT oddelenia prejavila najväčšia hospodárska kríza posledných desaťročí, ktorá momentálne doznieva.