Možnosti poistenia podnikateľských subjektov na slovenskom a rakúskom poistnom trhu - Meheš, Marek
Pohľad na súčasný stav v ponuke poistných produktov pre podnikateľské subjekty na slovenskom a rakúskom poistnom trhu. Porovnanie možností a identifikácia základných rozdielov v ponuke poistenia podnikov na týchto trhoch.