Vízie nie sú len pre vizionárov - Hudáková, Ivana, 1976-
Strategický rámec firmy pre dosiahnutie úspechu. Plány a motívy pre jednotlivé ciele. Konkrétne kroky pre firmu: vízia, misia, stratégia. Kroky a tipy na tvorbu vízie. Príklady vízií.