Ako hnodnotiť účinnosť tréningu zamestnancov - Milecová, Miroslava
Úloha tréningu pri príprave zamestnancov na vykonávanie pridelených úloh. Prostriedky vynaložené do vzdelávania a ich efektívne využitie. Plánovanie vzdelávania a rozvoja zamestnancov. Hodnotenie výsledkov výkonnosti zamestnanca.