Zvyšovanie produktivity práce manažérov - Košturiak, Ján
Najdôležitejšie veci, ktorým by sa mal venovať vrcholový manažér. Kroky a fázy riadenia v danom čase. Delegovanie pracovných úloh na spolupracovníkov. Vzájomná dôvera a koučing. Stratégia vybudovania výkonnej firmy. Rovnováha medzi prácou a osobným životom.