Biela kniha pomôže získať dôveru zákazníkov - Škutková, Jana
Pôvod a využitie bielych kníh. Súhrn faktov, stanovísk a názorov na riešenie špecifických situácií. Biele knihy vydávané komisiou Európskych spoločenstiev. Marketingové ciele bielych kníh. Tvorba a zmysel bielych kníh.