Ako sa dopracovať k dobrým tržbám a ziskom - Toman, Miloš
Neúspešné podnikové stratégie. Prečo a ako sa zbaviť neefektívneho podnikania. Ako dosiahnuť zvrat v tržbách. Paretovo pravidlo v praxi. Fungujúci produkt s dostatkom referencií a tradíciou. Premyslená stratégia a vstup na nový trh.