Náklady v logistike a náplň práce logistických manažérov - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Chápanie logistických nákladov. Podiel logistických nákladov na celkových nákladoch. Typické rozloženie logistických nákladov. Náplň práce logistických manažérov. Vybrané požiadavky kladené na uchádzačov o pozíciu logistický manažér zo strany podnikov.