Interim management - Pfeifer, Luděk
Interim manažment - transparentná a efektívna forma profesionálnej služby. Vývoj interim manažmentu z pohľadu jeho potreby, dopytu po ňom a ponuky. Schopnosti interim manažéra. Transparentnosť a tímovosť interim manažmentu. Dôvody, prečo využiť interim manažment.