Edukačný manažment - cesta k rozvoju kvality školy a vyučovacieho procesu dôraz na zvyšovanie kvality - Uhereková, Mária
Pedagogický rozvoj ako súčasť strategickej línie pre skvalitňovanie výchovno-vzdelávacieho procesu. Východiskom skvalitnenia pedagogického rozvoja je kvalitný školský vzdelávací program (ŠkVP). Vedenie učiteľov manažmentom školy k zmysluplnému edukačnému manažmentu.