Světu vládnou sociální sítě - Pudilová, Markéta
Facebook - virtuálny sociálny fenomén súčasnosti. Z histórie Facebooku. Možnosti Facebooku. Facebook konkurentom českých webových stránok Lide.cz, Spoluzaci.cz a v zahraničí obľúbenej stránky Twitter. Facebook populárny aj medzi firmami a záujmovými združeniami. Vekové kategórie užívateľov Facebooku.