E-leadership: vedení pro 21. století - Jenewein, Wolfgang
Nevyhnutnosť využívania komunikačných technológií v záujme úspešnosti firmy. Komunikačný potenciál e-leadershipu. Kľúčové úlohy e-leadershipu: motivovať spolupracovníkov, nadšenie a stotožnenie, vytvorenie individuálnej dôvery, podnecovať spolupracovníkov.