Úloha a postavenie Sociálnej náuky Cirkvi v znalostnej ekonomike - Lisnik, Anton
Pojem znalostná ekonomika. Zadefinovanie vzťahu Sociálnej náuky cirkvi k ekonomicko-politickým vedám. Dôležitosť správneho osobnostného formovania mladých ekonómov a politikov. Prínos Cirkvi cez učenie Sociálnej náuky cirkvi pre budovanie znalostnej ekonomiky.