Prostor ke koordinaci hospodářských politik vytvořený Lisabonskou smlouvou - Dostálová, Ivana
Koordinácia hospodárskych politík v rámci právneho rámca Lisabonskej zmluvy. Strategické rozhodnutia pre rozvoj rozpočtového dohľadu a riešenia kríze v EÚ. Pakt stability a ekonomického rastu. Politika udržateľného rozvoja a sociálnej súdržnosti.