Squatting verzus bezdomovectvo - Špániková, Martina
Vymedzenie pojmu squatting. Squatting ako subkultúra. Právne pozadie squattingu. Počiatky squattingu. Squatting vo svete a u nás. Typológia bezdomovectva. Sedem teoretických domén bezdomovectva.