Zvrat ve vývoji konjunkturní situace hospodářsky vyspělých států - Sereghyová, Jana
Prognózy makroekonomických ukazovateľov vyspelých štátov. Spotreba a dopyt domácností v USA a v štátoch eurozóny. Spomalenie tempa ekonomického rastu. Hospodárska aktivita a pracovné príležitosti. Dynamika rastu svetovej ekonomiky v krátkodobom horizonte.