Some problems of real convergence of the European Union member states in conditions of world economic crisis - Prusek, Andrzej
Význam kohéznej politiky Európskej únie pre rozvoj regiónov a ich fungovanie. Európska kohézna politika v časoch svetovej ekonomickej krízy a jej smerovanie v programovacom období 2014-2020.