Zamestnávanie absolventov - Gejdošová, Slavomíra
Absolventi stredoškolského a vysokoškolského štúdia a ich zaradenie sa na trhu práce. Ako sa zorientovať v príležitostiach a povinnostiach absolventa. Možnosť pracovať na dohodu o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Možnosť samostatnej zárobkovej činnosti. Zaradenie do evidencie uchádzačov o zamestnanie. Absolventi a poistenie.