Inštitút dovolenky - Matlovičová, Iveta
Dovolenka a jej druhy. Nárok na dovolenku za kalendárny rok. Výmera dovolenky. Dovolenka v prípade nerovnomerne rozvrhnutého pracovného času. Čerpanie dovolenky. Krátenie dovolenky. Náhrada mzdy za dovolenku. Osobitná úprava dovolenky v zmysle vybraných právnych predpisov.