Ekonomická kríza a ekonomické myslenie - Lačný, Martin
Aktuálna kríza je špecifická tým, že je prvou, ktorá bola spôsobená prostredníctvom moderných nástrojov finančného inžinierstva. Je súčasná ekonomická kríza zároveň krízou ekonómie ako vedy ? Ekonomický štýl myslenia.