Účtovná závierka podľa Medzinárodných účtovných štandardov (IAS) v porovnaní s účtovnou závierkou v Slovenskej republike - Lacová, Ľudmila
Porovnanie vykonania účtovnej závierky, súvahy a výkazu ziskov a strát na Slovensku a podľa IAS.