Prečo viaznu eurofondy
Primátori a starostovia miest a obcí sa pýtajú prečo viaznu eurofondy? Príčiny a skúsenosti samospráv pri čerpaní finančných prostriedkov z fondov EÚ. Administratíva a kvalifikovaní zamestnanci.