Metalické a plastové/laminátové tuby - Vítek, Miloslav
Praktická aplikácia túb a vhodnosť pre výrobky, ktoré majú byť spotrebované postupne v malých dávkach. Výborné bariérové vlastnosti pre ochranu citlivého obsahu. Oblasti využívania hliníkových a plastových túb - kozmetika, drogéria, potravinárstvo. Rozdelenie túb podľa materiálu - hliníkové, plastové a laminátové. Plnenie túb.