Osobní videokonference zvýší vaší produktivitu - Kaska, Michal
Videokonferencie ako nástroj moderných spoločností pre organizovanie interných porád. Presun užívateľa zo zasadacích miestností k osobným počítačom. V akej situácii je možné videokonferenciu využiť. Výber najvhodnejšieho nástroja pre videokonferenciu.