Sebamanažment: stres je len naša reakcia na vonkajší podnet - Reháková, Helena
Situácie, skúsenosti a spôsob reakcie na vonkajšie podnety. Pracovná aktivita a sabavnímanie. Reakcia na zmeny a nové situácie. Vnútorná dynamika a typológia štyroch podôb osobnosti. Podmienky zapríčiňujúce stres. Zmiernenie dopadu stresu.